Unelma numero yksi on oma verkkokauppa

 

Listaan unelmat, tavoitteet ja haaveet tänne niin minun on helpompi muistaa toteuttaa ne, suunnitella ja käsitellä niitä. Nämä eivät ole tärkeysjärjestyksessä ja ovat toki osa suurempaa kokonaisuutta. Listattakoon blogistihistoriani ensimmäiseksi unelmaksi oman verkkokaupan perustaminen.

Joo luvataan, että jumalauta se on helppoa ja tapahtuu ALLE MINUUTISSA MyCashFlown

(http://www.mycashflow.fi (ois joo kiva osata hyperlinkittää)) ihastuttavan helpon palvelun (olen siis testannut) avulla, mutta ei se olekaan niin yksinkertaista. Tarvitaan:

-iskevä ja erottuva nimi, netti on täynnä verkkokauppoja ja jos nyt siellä tuhannen kalan meressä ei voi täysillä erottautua niin vois edes jäädä mieleen jos nimi ois

- mielenkiintoa herättävä

- erikoinen

- kuvaava

mutta lisäksi:

- mielikuvia herättävä

- kuvaava

- mielikuvitustani kihelmöivä

- innostava

- mieleenjäävä jne..

Nimi voi vaikuttaa pieneltä asialta mutta jos laitan kaupan nimeksi "Mun verkkokauppa" tms. on niitä miljoona muutakin. Ja nimi tulisi olla sellainen, jonka voi laillisesti rekisteröidä käyttöön liiketoiminnassa eli ei vielä käytössä.

 

NO niin sitten kun joku päivä oon keksiny tuon helvetin loistavan nimen, jonka annan kaupalleni ELI voin tämän puljun perustaa tarvittaisiin tuotteita joita kaupassa myydään. Ja se kun ei riitä vaan niitten valmistamiseen pitää vielä olla resurssit, eli tekijä, materiaali jne.

 

Lista suunniteltavista ja muistettavista asioista ennen kuin voin perustaa tai ainakaan pyörittää verkkokauppaa: 

Ja lisäksi kiitokset Pulse247:lle siitä että he mahdollistavat helppouden antaen työkalut ja osaamisensa käyttööni kunhan ensin teen itse työni ja suunnittelen eli tiedän mitä haluan, mitä myyn.

 

Markkinointi

Liiketoiminnan tarkka suunnittelu

YT-kuviot

Blogin ulkoasu