Täytekakku:

pohja:

4 munaa

2 dl sokeria

1,5 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

- vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi

- sekoita kuivat aineet keskenään

- vatkaa nopeasti kuivat aineet muna-sokeriseokseen

- paista kakkuvuoassa 200 °C n. 30 min.

 

täyte:

- 500 ml Flora vispi 20%

- 200g vadelmia

- 3 liivatelehteä

- n. 1 dl sokeria

- pari lusikallista vaniljasokeria

Vatkataan vispi ja sekoitetaan siihen muut aineet. Kostutetaan kakun alimmainen kerros ja lisätään reilusti täytettä ja laitetaan hyytymään jääkaappiin, tehdään seuraava kerros aina edellisen hyydyttyä - näin kakku ei leviä. Päälle vatkataan mansikkakermavaahto, johon voi lisätä rahkaa tai ainakin liivatetta jotta päällinen ei valuisi. Päälle ostin kakkuun kakkukuvan www.ullanunelma.fi/product_details.php joka tulee laittaa viimeistään 8 tuntia ennen tarjoilua kakun kerman päälle kostumaan ja lopuksi pursotetaan reunapursotukset.